Torres & Symphony 2009

Torres & Symphony 2009 100% Muscat Het resultaat van de samenwerking tussen Grace vineyard en het Spaanse Torres. Deze speelse wijn heeft een strogele kleur met licht roze tinten. Het is een wijn welke de complexiteit van beide producenten samenbrengt. De neus laat ons lychee, ananas, citrus en kaneel ontdekken In mond kan men onder andere citroen, limoen, honing, geroosterde noten als ook lichte gisttonen ontwaren..

Dragons Hollow unoaked Chardonnay

Dragons Hollow, Unoaked Chardonnay 2008 100% Chardonnay Dit buitenbeentje tussen de Chinese wijne mag er wezen, met zijn zeer heldere strogele kleur en vers fruitig aroma. De neus wordt gedomineerd door de geur van groene appelen, Granny Smith, gebakken amandelen, citroen en de subtiele geur van lindebloesem. Het is een typische Chardonnay welke niet eiken vaten gelagerd is met een frisse en vooral pure afdronk.

Chairman’s Reserve 2010

Chairman’s Reserve 2010 54% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 6% Cabernet Franc Een vatlagering van 15 tot 18 maanden op 100% nieuwe Franse eik. Deze wijn heeft een diepe karmozijnrode kleur In de neus kan men peper, kaneel, zoethout en rode bessen waarnemen. In de mond spelen de zachte tot zijdezachte tannines en globaal gezien heeft deze wijn een ietsjes strakkere structuur die nog kan verzachten met de jaren, maar dit is eigen aan Chairman’s reserve.

Select Cabernet Sauvignon 2010

Select Cabernet Sauvignon 2010 100% Cabernet Sauvignon Een vatlagering in drie fases 2% in nieuwe vaten van Franse eik , 29% in vaten welke slechts één maal gebruikt zijn en dan de overige 69% in Franse eiken vaten die slechts twee maal gebruikt zijn. Een wijn met een mooi robijnrode kleur waarin men lichtpaarse tinten kan waarnemen. Hij bezit tevens aangename en zachte tannines. In de neus spelen de aroma’s van pruimen, zwarte kersen en menn kan ook de kruidigheid van pepers ontdekken.

Tasya’s, Reserve Cabernet Franc 2008

Tasya’s, Reserve Cabernet Franc 2008 100% Cabernet Franc De wijn heeft een mooie rode kleur die doet denken aan granaatappel. De complexiteit van deze wijn wordt verkregen door zijn vatlagering van 18 maand in zowel Franse , Amerikaanse en Hongaarse eik en na het opflessen trekken blijft deze wijn nog eens 6 maand rusten in de kelders alvorens te worden verkocht. In de neus kan men gemengde aroma’s van rood fruit waarnemen en her en der ontdekt men zelfs de ontdekt men zelfs de geur van munt

Deep Blue 2010

Grace Vineyard, Deep Bleu 2009 74% Cabernet Sauvignon ,21% Merlot ,5% Cabernet Franc Een gecombineerde vatlagering van 14 maanden in zowel nieuwe als oude Franse eikenvaten. De wijn heeft een dieprode kleur en men kan enige tinten magenta bespeuren. In de neus domineren cassis en pruimen. Fijne tannines en zachte zuren zorgen voor een complexiteit welke bijdragen tot een prettige en enigszins droge afdronk.

Design é CopyRight 2013 - 2015 Lama-Projects.be for Dewijnproever

  • Twitter Classic
  • c-facebook