Nieuws

Wijn-Blog

 

Bart Oomen is een bierdrinker pur sang en nog steeds vind hij dat lekker. Sinds 2008 is wijn aan zijn repertoire toegevoegd. Dat was het jaar dat een vinoloog hem wist te enthousiasmeren voor dit vocht. Op zijn blog noteer hij zijn bevindingen over de wijnen die hij degusteerd. Alle proefnotities zijn momentopnames, puur persoonlijk en getoetst aan zijn eigen smaak en proefvaardigheid.
Hij heeft ook Château China gelezen en z'n relaas kan je op z'n blog vinden.

Classintheglass.eu

 

Vanuit al deze interesses coördineert Frank Van de Auwera verschillende proefpanels, geeft hij tutorial tastings over dranken, food en degustatietechnieken, zetelt hij in vakjury's en wordt hij regelmatig als gastspreker geïnviteerd over culinaire topics in binnen - en buitenland.
Zijn prestaties gingen niet ongemerkt voorbij , Zo werd Frank Van de Auwera uitgeroepen tot Wine World Ambassador of the Year 2000. In mei 2005 kreeg hij deze bekroning uitzonderlijk voor een tweede maal.
Frank gaf Château China via z'n vermaarde en alom geprezen wijn site "classintheglass.eu" een pladform om een lans te breken inzake Chinese wijnen.

Culinair.net

 

Bij Culinair.net, voor liefhebbers van lekker eten, drinken en reizen kan U een resentie terug vinden over Château China
 

Slijtersvakblad

 

Drinks slijtersvakblad Is vooral gericht op de Nederlandse groot- en detailhandel in wijn, bier, gedistilleerd en frisdranken in de ruimste zin van het woord. Naast slijters, wijnhandelaren en inkopers van grootwinkelbedrijven lezen ook veel sommeliers dit zes keer per jaar verschijnende vakblad.
In één van hun nummer kwam Château China ruimschoots aanbod

Ken Wijnmagazine

 

De Vlaamse Wijngilde is een vereniging van wijnproevers over heel Vlaanderen en Brussel.

De vereniging heeft drie essentiële doelstellingen:


- Het aanbieden van een wijnpraktijkforum met een educatieve opdracht;
- Het naar buiten brengen van een uniform en wervend imago voor elke wijnliefhebber;
- Het creëren van een ernstig en tegelijk ontspannen kader voor bovenstaande doelstellingen.
Op pagina 3 van magazine n° 23 komt Château China aanbod

Design é CopyRight 2013 - 2015 Lama-Projects.be for Dewijnproever

  • Twitter Classic
  • c-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now